Healthy Living: About Janette...

Janette Vooren

Ik ben Ierse van oorsprong, woon al sinds 1992 in Nederland en ben een genaturaliseerd Nederlander. Getrouwd met een Nederlandse man met een tweeling in de puberteit. Mijn eerste stappen op het gebied van voeding zijn begonnen met het halen van een HBO diploma (een Bachelor’s Degree) in Food Technology bij het Dublin Institite for Technology. Daarna werkte ik jarenlang in de laboratoria van Diageo, een multinational die alcoholische merken produceert zoals Johnny Walker, Gilbeys Gin and Bailey’s Irish cream. Na een wereldreis van enkele jaren door Australië en de VS heb ik toen buiten de gebaande paden leren denken (‘out of the box’, zoals wij dat in het Engels zeggen) om te overleven. Daarna heb in bij IIN een post-Bachelor’s certificaat gehaald in Integrative Nutrition; de wetenschap die vindt dat consumptie een levensstijlkeuze is en niet alleen te maken heeft met een ‘dieet’. Eerst analyseren waarom je iets doet, om daarna het ongezonde af te leren en zó eigen te maken, dat jouw eigen wilskracht je voorbehoudt om niet steeds opnieuw in dezelfde valkuilen te vallen.


Wil je jezelf veranderen, maar weet niet hoe? Bel mij dan eens voor een eerste vrijblijvend en gratis intake gesprek!...

Ik heb jarenlang gewerkt aan het vinden van manieren om anderen te helpen om gezond en duurzaam te leren leven...

In april 2015 werd ik als gastspreker uitgenodigd in Madrid bij een seminar van Visalis, producent van  maaltijd essentials; producten met een hoge toegevoegde waarde van gezonde voedingselementen. Mijn toespraakje was vooraf opgenomen, waarin ik de balans in een gezond leven benadruk (3m:15s)

Links