WAT IS DE INHOUD VAN DE CURSUSSEN EN HOE KUN JE INSCHRIJVEN?


Er zijn in totaal 13 nederlandstalige cursussen van 30 minuten (excl. een vraag en antwoord deel voor de deelnemers [15-20 min.]) die on-line beschikbaar zijn via een Zoom conferentiegesprek:

 1. De toekomst van Wellness, een introductie over wat we hebben geleerd in het verleden tot nu over gezond leven. Wat zijn precies de elementen daarvan?
 2. Levensvoedsel. Welke voedingsmiddelen zijn voedzaam, hoe herkennen we ze en wat zijn hun functies voor het behoud van onze gezondheid?
 3. Toetreden tot de 'Wellness Zone'. Er zijn tegenwoordig zoveel raadgevingen dat we door de bomen het bos niet meer kunnen zien. In deze cursus ga je terug naar de basis en je laat je dan daarna nooit meer gek maken.
 4. Waren-en productkennis. Welke (verse) producten hebben welke functie, hoe kun je ze het beste herkennen in de supermarkt en wat is de beste bereidingswijze?
 5. Voedsel als energiebron voor het lichaam. Wat is de wetenschap van 'energetics'? Een diepgaand verhaal over onze lichaamscellen en hoe ze reageren op voedsel.
 6. Heel je lichaam met biologisch voedsel. Vers en natuurlijk voedsel dat je zelf bereidt is de beste methode om gezond te zijn en te blijven.
 7. De zin en onzin van het gebruik van alkalisch voedsel. Hier wordt uitgebreid ingegaan op de waarheden en onzin over het nut van alkalisch voedsel.
 8. Gebruik je hersencellen! Er zijn voedselbestanddelen die uitstekend werken bij het soepel houden van onze hersenen en deze ook stimuleren. Welke zijn die?
 9. Alles over de functie van de darmen. Als je eens wist welk een belangrijke rol de darmen spelen bij het behoud en de stimuliering van onze gezondheid, dan mag je deze cursus niet missen.
 10. Hoe veroudering tegen te gaan (deel 1). Deze belangrijke les geeft veel tips en inzicht hoe we het verouderingsproces kunnen vertragen. Hoe komt het dat sommige mensen zo vitaal oud worden?
 11. Hoe veroudering tegen te gaan (deel 2).
 12. Een doorbraak naar gezond gewichtsverlies. Het mag geen geheim meer zijn diëten niet of nauwelijks helpen, Zodra je stopt komen de kilo's weer net zo hard terug. Maar wat dan?
 13. Gebruik je zintuigen en je gezond verstand. Een afsluitende cursus over zelfsturing, zelfkennis en wilskracht. De wijze waarop jij in het leven staat, in jezelf gelooft en jezelf liefhebt is misschien wel het meest belangrijke element in het behoud van je gezondheid.

Hoe werkt het?

 1. Je registreert je kostenloos en vrijblijvend (zie onder)
 2. Je krijgt van mij een bevestiging en een rooster met data waarop de cursus(sen) word(t)en gegeven. Dit is meestal op een dinsdag of donderdagavond.
 3. De kosten per cursus bedragen €7,95 incl. BTW en je kunt tot een uur van te voren met een Tikkie betalen.
 4. Zodra je betaald hebt, wordt je uitgenodigd voor een Zoom gesprek. Daarvoor moet je wel eerst kostenloos aanmelden bij Zoom (https://www.onenessnederland.nl/oo-academy/handleiding-zoom/)
 5. Wil je je voor de gehele cursus inschrijven dan krijg je 10% korting op het totaalbedrag (13 keer €7,95 - 10% = €93). Dit kun je eveneens per Tikkie betalen.
 6. Wil je het afschrijven als een zakelijke cursus, geef dan even aan of je daarvoor een factuur wilt met BTW specificatie.
 7. Iedere deelnemer kan na afloop een .pdf versie van de presentatie toegestuurd krijgen.

Heb je nog vragen, mail mij dan op: sales@janettevooren.net