VEEL GEVRAAGDE VRAGEN...

Over de cursussen

Vraag: Heb je een minimum aan deelnemers nodig om de cursus te doen plaatsvinden?

Antwoord: we hopen op genoeg deelnemers uiteraard, maar zelfs als er 1 deelnemer is gaat het gewoon door.

Heb jij een vraag? Klik dan hier...

Over de PSiO bril

Vraag: Is de PSiO een nieuw product op de markt en zijn er al ervaringscijfers beschikbaar?

Antwoord: De PSiO is sinds 1992 in zijn huidige vorm beschikbaar. Momenteel zijn er in Europa ruim 4,000 van verkocht.

Meer dan 90% van de gebruikers is zeer positief over de resultaten (klik hier voor de reviews). De negatieve commentaren zijn voor het merendeel afkomstig van gebruikers die lichtgevoelig zijn of last hebben van claustrofobie.Heb jij een vraag? Klik dan hier...

Over AQV Waterfilters

Vraag: Wat is het verschil tussen een gewoon waterfilter en die van AQV?

Antwoord: Naast het gewone filterproces, die de meeste waterfilters aanbieden voegt het ook nog mineralisatie toe omdat het water over mineraalstenen loopt.

Tevens wordt het water gevitaliseerd door een sterke Gauss magneet in de kraankop.

Eigenlijk simuleert AQV hiermee de vitale waterstroom van een bergbeekje.


Heb jij een vraag? Klik dan hier...

Over Voxx

Vraag: De techniek klinkt nogal vaag en ik heb het gevoel dat het een verkooppraatje is.

Antwoord: Dat gevoel had ik in het begin ook. Maar nu ik de resultaten zie, ben ik overtuigd dat het voor de meesten effect heeft.

Een van mijn senior familieleden had last van polyneuropathie (gevoelloosheid van de voeten) en evenwichtsstoornis en heeft daar nu bijna geen last meer van.

Overigens claim ik niet dat dit product dit soort ziekten kan genezen en ik raad je dus aan om bij alle ziekteverschijnselen altijd eerst je huisarts en specialist te raadplegen voor een professioneel medisch advies.

Heb jij een vraag? Klik dan hier...

Over de Sirena

Vraag: wat is de toegevoegde waarde van deze stofzuiger gezien de prijs?

Antwoord: De Sirena is een unieke waterstofzuiger, omdat al het vuil eerst door een waterkolom wordt gezogen. Alle stof, zelfs fijnstof, blijft daarin achter en kan na gebruik gewoon door het toilet worden weggespoeld.

Zeker in gezinnen met allergiën is dit een uitkomst.

Het tweede voordeel is dat je geen waterzuiger meer nodig hebt, want je kunt met deze stofzuiger ook natte vloeren reinigen. Zelf gebruik ik het voor mijn parketvloer in de woonkamer en die is in een paar seconden kurkdroog! In de keuken zuig ik er ook nat vuil zó mee weg.

Met de garantie van 5 jaar is dit een goede koop; voor die tijd heb ik wel 3 stofzuigers versleten, die gewoonweg slecht resultaat leverden, stonken tijdens het zuigen en ik moest steeds opnieuw dure stofzakken kopen.

Persoonlijk vind ik dat dit de beste stofzuiger is voor een gezond binnenhuisklimaat!

PS. Omdat deze stofzuiger valt onder 'waterzuigers' is de kracht van de motor niet gebonden aan de wettelijke vereiste zuigkracht van maar 750 watt. Tevens is de zuigkracht altijd 100% omdat er geen zak in zit die volloopt en daarmee de zuigkracht vermindert!

Heb jij een vraag? Klik dan hier...