Healthy Living: Weight Loss One Step at a Time...

Janette Vooren

Het is mij al jaren duidelijk dat het bereiken en handhaven van gewichtsverlies een verwarrend en moeilijk proces kan zijn. Ik help je de factoren te (h)erkennen, die het moeilijk voor je maken om een gezond gewicht te bereiken. Mijn consult gaat veel verder dan je alleen maar een lijst van gezonde voeding voor te schotelen. Hoewel ik me zeker zal richten op wat je eet, gaan we samen ook onderzoeken hoe en waarom je eet. Deze bewuste benadering van jouw voedselconsumptie kan helpen om gedrag - en stresspatronen te identificeren die gewichtsverlies kunnen belemmeren. Achter elk geval van overgewicht zit een verhaal en het wordt tijd dat je daarnaar luistert. Samen gaan we een uitgebreid, persoonlijk plan ontwerpen om die duurzame verandering en de resultaten te ontwikkelen en te bewerkstelligen.

Mijn consultaties kunnen hulp bieden bij:

• Slechte eetgewoonten, zoals het consumeren van  fast-foods en verpakt voedsel/dranken

• 's Avonds laat of 's nachts snacken

• Het stillen van emotionele honger als een noodkreet in je privéleven, zoals bij financiële problemen, werkstress, gebrek aan liefde, waardering en eenzaamheid

• Obsessie hebben met gewicht

• Eetstoornissen, met allergieën of intoleranties

• Moeite hebben met bewegen (fietsen, dagelijks wandelen) en/of sporten (zwemmen of joggen)


Heb jij een conditie die niet in de lijst staat? Neem dan contact met mij op en maak gebruik van een vrijblijvend en gratis intakegesprek.


PS. Bij medische condities raad ik je aan contact op te nemen met uw huisarts.

Vergeet diëten; focus op een vernieuwde  levensstijl!...

Links