Healthy Living: Healthier Eating One Step at a Time...

Janette Vooren

Gezonder eten gaat niet over strenge dieetbeperkingen, onrealistisch slank worden, of jezelf het plezier ontnemen dat het eten van voedzaam voedsel je brengt. Integendeel, het gaat juist over genieten van een smakelijke maaltijd, het hebben van meer energie na het tafelen of na het opstaan uit bed, het verbeteren van je levensvisie, en het stabiliseren van je stemming. Voel jij je ook overweldigd door de overvloed van elkaar tegensprekende voedingsadviezen, dan ben je niet alleen. Het lijkt erop dat elke expert zijn eigen visie heeft, en die ook enthousiast uitdraagt, waarna de volgende expert precies het tegenovergestelde doet. Maar met behulp van mijn ongecompliceerde hulp, kun je nu dwars door die verwarring heen leren kijken en jezelf aanleren hoe je jezelf een smakelijk, gevarieerd en gezonde maaltijd kunt voorzetten, die net zo goed is voor je geest als voor je lichaam.

Het eten van meer verse groenten en fruit, het koken van maaltijden thuis, en het verminderen van je koolhydraten - en suiker inname kan al snel helpen om je stemming te verbeteren en je risico op psychische problemen te verlagen. Als u al gediagnosticeerd bent met een psychisch probleem, dan kan goed eten zelfs helpen om uw klachten beter te beheersen en de controle over je leven terug te geven.

Wil je ook leren om een omslag in je leven te maken, bel of email mij dan gerust voor een vijblijvend en gratis intakegesprek!...

Omschakelen naar gezonder eten hoeft niet 'alles of niets' te zijn.

Links