JANETTE'S PERSOONLIJKE KEUZE VAN WELLNESS PRODUCTEN DIE RESULTAAT LEVEREN...

De PSiO Bril

Licht - en relaxatietechnologie in een innovatieve bril. Voor dit product kunt u hierbij vrijblijvend een demonstratie aanvragen. Indien u zich daarvoor registreert en u besluit tot aankoop ontvangt u van ons een voucher t.w.v. €25 als kado. Uitstekend geschikt voor een 'power nap', tijdens meditatie of gewoonweg het parkeren van uw dagelijkse beslommeringen.Ontdek het zelf...

Aqualine AQV Waterfilters

Geniet overal van (h)eerlijk natuurlijk schoon water; het AQV Water Filter biedt hoogwaardige waterfilters aan die meer kunnen dan water filteren alleen: het is een alleskunner die kraanwater niet alleen filtert, maar ook mineraliseert, vitaliseert en bovendien ook basisch wa-ter (alkalisch) kan aanmaken.

Lees Meer...

De Sirena Waterstofzuiger

Nooit meer stinkende stofzakken en last van fijnstof of allergieën in huis. Deze stofzuiger is milieuvriendelijk en zuigt met een 1.000 W motor al het vuil door een waterreservoir heen. Spoel het vuile water door het toilet en weg zijn dierenharen, fijnstof en zelfs natte vlekken. Want de Sirena is meteen ook een waterzuiger!

Lees meer...

Janette's Coaching

Volg een cursus on-line samen met anderen via Zoom. Ik vraag een kleine bijdrage voor de moeite en wil dit onderdeel juist niet commercieel maken. De eerste les is gratis om uit te proberen en je kunt je daarvoor hieronder registreren. De on-line meeting neemt 30-40 minuten in beslag en na de eerste cursus is de bijdrage €7,50 p/k. Je kunt je ook abonneren op de hele reeks van 13 en krijg dan 3 gratis cursussen. Het fijne van een Zoomcursus is het vraag / antwoordgedeelte, waarop je je vragen kwijt kunt en daarover on-line kunt discussiëren met je mede-cursisten.


Registreer vrijblijvend

Voxx Therapeutische Sokken

Beter bekend als Voxx HPT, dit speciale HPT patroon is in elk Voxx product ingeweven. Of het nu de sokken zijn, de inlegzooltjes of de therapeutische mouw; het patroon triggert een neurologische reactie in de hersenstam, die pijn helpt beheersen en de mobiliteit en evenwicht bevordert. Lees de enthousiaste reacties van gebruikers en overtuig jezelf!
Lees meer...